Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani.

Kezdőlap » Mentes és Vegán termékek » Cukormentes termékek » Csokoládék, lekvárok » Bodzás eperlekvár berkenyével (240 g)


        

Bodzás eperlekvár berkenyével (240 g)

Népszerű


Készleten

 

Megszerezhető pontok: 14 pont
Ár (nettó) : 1 094 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
1 390 Ft

Részletes leírás

Bodzás eperlekvár berkenyével (240 g)

Csökkentett cukortartalmú 

Hozzáadott tartósítószerek, állományjavítók és mesterséges aromák felhasználása nélkül készült.

A megfelelő édesség eléréséhez a szőlőmust sűrítmény kiegészítéseként stevia kivonatot használtak. A stevia növényből kivont édesítő komponens (melyeket hivatalosan steviol-glikozidoknak nevezünk) kalóriamentes és nem tartalmaznak hasznosuló szénhidrátot, amit kifejezetten fontosnak tartottak, hiszen ezt a lekvárukat elsősorban azok számára készítették, akik a szénhidrátbevitelüket korlátozni szükségesek.

Összetevők: eper (48,75%), szőlőmust sűrítmény, zselésítő anyag: pektin, berkenye (1,25%), citromlé sűrítmény, szárított bodzavirág.

100 g termék 50 g gyümölcs felhasználásával készült.

Az édes, savas, fanyar bogyók héja nagy mennyiségben tartalmaz sötét festékanyagot, ebből kifolyólag a berkenye az eper sötétvörös színét rubint árnyalatúra festi, savasságával pedig még inkább kiemeli az eper üde zamatát. 

Izgalmas, enyhén fanyar ízvilága mentén kiváló választás édesebb fogások, például madártej, vaníliapuding, krémes sütemények kiegészítéseként, egy kis plusz ízélményt csempészve a desszertünkbe.

Átlagos tápértékadatok 100g termékben 100g termék RI* %-ban
Energia 462 kJ / 109 kcal 5%
Zsír <0,5g 0%
amelyből telített zsírsavak <0,1g 0%
Szénhidrát 26g 10%
amelyből cukrok 22,8g 25%
Rost 1,7g
Fehérje 0,4g 1%
0,02g 0%

*RI: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal).

NWYyY