Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani.

Kezdőlap » Szafi Reform & Szafi Free » Szafi Free termékek » Lisztkeverékek » SZAFI FREE KAROBOS MUFFIN ÉS PISKÓTA LISZTKEVERÉK 1000 G


        

SZAFI FREE KAROBOS MUFFIN ÉS PISKÓTA LISZTKEVERÉK 1000 G

GLUTÉNMENTES, TEJMENTES, TOJÁSMENTES, MAGLISZTMENTES, ZSÍRSZEGÉNY, VEGÁN


Készleten

 

Megszerezhető pontok: 24 pont
Ár (nettó) : 1 992 Ft
Ár (bruttó) (18 %):
2 350 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Részletes leírás

Szafi Free Karobos muffin és piskóta lisztkeverék 1000 g

 

Kakaómentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, hozzáadott cukortól mentes, szójamentes,  kukoricamentes, burgonyamentes, rizsmentes, sütőpormentes lisztkeverék alap, hozzáadott zsiradéktól mentes muffinhoz, vagy piskótához.

 

A termékeinkhez nem használunk állati eredetű termékeket, ezért szennyeződéstől mentesen  vegán a Szafi Free termékcsalád. 

 

Próbáld ki a többi Szafi Free termékünket is (palacsinta, nokedli, kenyér stb.)

 

Összetevők: Hajdinaliszt, tápióka keményítő, kölesliszt, karobpor (12%), térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), savanyúságot szabályzó anyag (citromsav), aroma (vanillin kristály), só

Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékben

Energia 1444 kJ / 341 kcal
Zsír 1,5 g
- amelyből telített zsírsavak 0,4 g
Szénhidrát 70,8 g
- amelyből cukrok 4,8 g
Rost 8,5 g
Fehérje 6,8 g
0,19 g

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat tartalmazhat!

Felhasználási javaslat:

Karobos-gyümmölcsös muffin recept (12 db gyümölcsös muffinhoz):

 

Hozzávalók:

·    250 g Szafi Free Karobos muffin és piskóta lisztkeverék

·    170 g langyos víz

·    25 g 100%-os citromlé

·    70 g por eritrit - vagy ennek megfelelő bármilyen porállagú édesítő/cukor

·    250 g magozott és kinyomkodott meggy vagy málna/eper/magozott kinyomkodott cseresznye/ vagy bármilyen bogyós gyümölcs

·    100 g reszelt hámozott alma/cukkini (ez elhagyható, csak a puhább állag miatt ajánlatos!)

Elkészítés:

·    Melegítsük elő a sütőt 180 fokra, fújjunk ki szilikonos muffin formákat olajsprayvel. (Papírformában nem ajánlatos sütni, mivel azok zsírszegény muffinok sütésére nem alkalmasak.)

·    Egy tálba mérjük ki a vizet, majd a citromlevet, ehhez adjuk a porállagú édesítőt/cukrot, a reszelt almát/cukkinit és alaposan keverjük el.

·    Ezután adjuk hozzá a karobos piskóta lisztkeveréket, és kézi habverővel gyors mozdulatokkal keverjük krémesre, legvégén adjuk hozzá a jól kinyomkodott meggyet (vagy más gyümölcsöket), majd öntsük a formákba a sűrű krémet.

·    Előmelegített sütőben 180 fokon 18-20 percig süssük alsó-felső sütési funkción. (a sütési idő változhat attól függően, hogy mennyire lédús a gyümölcs)

·    Rácson hagyjuk kihűlni.

Megjegyzések:

Porcukorral készítve, elegendő kb. 50 g porcukor is, mivel az eritrit édesítő ereje gyengébb.

A gyümölcsös muffint, vagy piskótát szobahőmérsékleten dobozban, vagy zacskóban tároljuk, úgy sokáig finom puha marad.

YjVhZjFj